Loading...
Skip to Content

INSCENSIONInscension is een non-profit stichting, gevestigd in Brummen, Nederland. De algemene doelstelling van de stichting is een bijdrage leveren aan de individuele en collectieve ontwikkeling van bewustzijn en welzijn. Inscension wijdt zich aan het bieden van gratis diensten om spiritualiteit te bevorderen, bewustzijn te verruimen en het faciliteren van samenwerking om het leven op Aarde te verbeteren.

Inscension is in 2010 tot leven gebracht door Maxim Lazet, maar is pas sinds 2016 geformaliseerd als stichting, met de start van het Callingheaven.org project.

De term "Inscension" draagt een krachtige energie en betekenis. Inscension is de overkoepelende energie waarbinnen ik mijn huidige en toekomstige projecten ten uitvoer zal brengen. De term "Inscension" is in mijn beleving de meest kernachtige term die de essentie van het momentele planetaire ascensieproces weergeeft, waarin het eigenlijk niet primair draait om opstijging maar om INdaling, het gronden van de Goddelijke energieën in de Aarde, waarin de mensheid door de belichaming van haar eigen Goddelijke Zelf de schakel mag vormen tussen Hemel en Aarde, om de Hemel óp Aarde te brengen.

De stichting heeft als uitgangspunt, dat werkelijke positieve verandering alleen mogelijk is indien de spirituele natuur van de realiteit erkend en betrokken wordt in alle uitdagingen binnen onze samenleving. Daarom richt het zich primair op het uitdragen en promoten van spiritualiteit, het verruimen van (multidimensionaal) bewustzijn en het faciliteren en bruggen bouwen tussen onze materiele wereld en de geestelijke wereld.

DIENSTENStichting Inscension is de rechtspersoon van Maxim Lazet voor de uitvoering van non-profit diensten.

Voor actuele activiteiten, evenementen, producten en blogs, bezoek maximlazet.nl

Via verschillende projecten en activiteiten, in het heden en de toekomst, de universele wetten van de geest respecterend, is Inscension is erop gericht om de volgende principes op onze geliefde Aarde te realiseren:

ÉÉNHEID

We gaan eindelijk een tijdperk binnen waarin de belichaming van het diamantbewustzijn en de ziel toestaan dat de Wet van Eén terugkeert naar de Aarde.

WAARHEID

Nadat we eeuwenlang in een illusionaire matrix zijn blijven steken, verschijnt de Goddelijke Waarheid nu weer op Aarde, die ons opnieuw introduceert in de multidimensionale aard van de realiteit en de eeuwige essentie van ons wezen.

LIEFDE

Onvoorwaardelijke liefde, welke perfect evenwicht brengt tussen gedachte en emotie, elektriciteit en magnetisme, visie en manifestatie, verbinding en ruimte, keert terug naar de aarde op de stoel van de bestuurder als de primaire kracht van de schepping.

VRIJHEID

Vrije wil en vrije expressie zijn essentieel voor echte vrijheid. Macht, oordeel en discriminatie zullen een stap opzij moeten zetten om de prachtige diversiteit van de Schepping in staat te stellen in éénheid te leven. Leven en laten leven.

GELIJKHEID

In de ogen van de geest is alles per definitie gelijk in waarde. Het hart heeft, in tegenstelling tot het ego, geen andere keuze dan deze waarheid te accepteren.

EVOLUTIE

Groeien, genezen, ascenderen, bewustzijn verhogen, het opnieuw opbouwen van een humane, duurzame maatschappij. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om nu verder te gaan als een samenwerkend collectief.

ACTIVITEITENDe dienstbaarheid aan bovengenoemde principes stromen inherent door verschillende activiteiten.
Sommige reeds actief, sommige later gepland.
Voor actuele diensten, evenementen, producten en blogs, bezoek maximlazet.nl

Workshops & Lezingen

Over "Nieuwe Aarde" maatschappelijke dynamieken, spirituele ontwikkeling en meditatietechnieken.

READING & HEALING

Individueel en in groepsverband. Bevrijding en bevordering van bewustzijn. Aarding en frequentieverhoging.

WEB TECHNOLOGIE & ONLINE PLATFORMS

Promotie en gebruik van internet en informatietechnologie ter ondersteuning van belangrijke elementen van een verbonden, bewuste samenleving. Verbinding, informatie, delen, communiceren, uitwisselen.

SCHRIJVEN

Publicatie van boeken en blogs over de aard van de multidimensionale realiteit.

ACTIEVE PROJECTEN


Terwijl Hilarion Services de bedrijfsentiteit van Maxim Lazet is voor betaalde diensten, is Stichting Inscension een onafhankelijke rechtspersoon opgezet voor non-profit projecten.

Tot op heden zijn drie non-profit projecten gerealiseerd. Meer zullen volgen in de toekomst, wanneer de tijd en omstandigheden daarom vragen. De realisatie van alle projecten zijn geinspireerd, gestimuleerd en ondersteund door gidsen in de geestelijke wereld.

Healing.events (2021)

Gratis wekelijkse collectieve afstandshealings

Callingheaven.org (2017, UITGESTELD)

Een project dat zich richt op het samenbrengen van de creatieve kracht van onze collectieve intenties. Callingheaven.org is 5 jaar lang een visioen geweest voordat het tot realisatie is gebracht. Het is een project dat zich richt op het samenbrengen van de scheppende kracht van onze collectieve intentie. 99,9% van de mensen willen hetzelfde, maar tot op heden hebben we deze collectieve wil niet in de materie kunnen brengen, vanwege vele redenen, vooral door de focus op overleven en gebrek aan organisatie. Maar het internet is er nu, en biedt ons wegen om succesvol te verbinden, te organiseren en onze intentie te bundelen, onze scheppende kracht vanuit onze spirituele natuur. Om werkelijk ons pad als bewuste scheppers te sturen, in plaats van gestuurd te worden door ongecontroleerde krachten buiten onszelf.

Het concept van het platform is gebaseerd op een aantal pijlers:
- Onze intentie is de sleutel, het bepaalt de richting en focus van ons scheppende bewustzijn.
- Om de collectieve intentie tot een materiele realiteit te brengen, dienen we samen te werken en onze scheppende kracht te bundelen.
- Deze samenwerking hoeft niet alleen tussen mensen onderling te zijn, de geestelijke wereld staat klaar om ons te helpen.
- Om de hulp van de geestelijke wereld te ontvangen, dienen we hen daarom te vragen. Vanwege vrije wil mogen zij niet interfereren zonder eerst gevraagd te worden.

Spirituele-agenda.nl (2010)

Een Nederlands platform voor het gratis promoten van spirituele evenementen.

6

Afgeronde Projecten

3057

Geregistereerde gebruikers

5644

Ontvangen Liefde van mensen

TEAMMaxim Lazet is op dit moment de enige officiële medewerker van Inscension.

Maxim Lazet
Directeur & Stichter
Karin Thomas
Kosteloze liefdevolle ondersteuning
E.T. Vrienden
Kosteloze liefdevolle ondersteuning
Geestelijke wereld
Kosteloze liefdevolle ondersteuningOVER MAXIM


Maxim heeft zich meer dan 17 jaar met spirituele ontwikkeling en bewustzijnsonderzoek bezig gehouden. Na Kundalini ontwakingen, veel meditatie, veel te hebben gewerkt met hoogfrequente energieën en lichtwezens, en veel geleerd te hebben over de multidimensionale realiteit, ondervond hij dat door de geestelijke wereld voortdurend om transformerende hulp te vragen, zijn spirituele groei en balans sterk profiteerde, en in een versnelling terecht kwam. Zijn favoriete ding om te doen is om te mediteren in diepe stilte en tegelijkertijd te baden in hoogfrequente energieën. Zijn spirituele gidsen en leraren hebben hem gestimuleerd om overvloedig gebruik te maken van invocaties en decreten, om steeds meer hogere frequenties in zijn leven uit te nodigen. Hij voelde sterk om deze waardevolle kennis over te brengen op concrete manieren, via zijn websites en meditatie workshops.
Hij heeft zich in die 17 jaar ook intensief bezig gehouden met het ascensieproces, de beweging naar de vijfde dimensie, en heeft daarin veel multidimensionaal lichtwerk verricht, in samenwerking met zijn partner, andere lichtwerkers en lichtkrachten in de geestelijke wereld. Na een periode van lichtwerk in stilte op de achtergrond wordt hij nu door zijn geestelijke begeleiding gestimuleerd om zich meer te laten zien en zijn kennis en ervaring te delen over de multidimensionale kant van het bestaan en de bijzondere tijd waarin we leven, en zo zijn bijdrage te leveren aan de bewustzijnsverhoging op Aarde.

Voor meer achtergrond, lees hier.

Contact

Stichting Inscension

Vestiging: Brummen, The Netherlands

KvK nr. 65557158